En byggfirma med trevlig personal och fina resultat

God eftermiddag, god eftermiddag. Det gläder mig att du har klickat in här för att läsa ett nytt inlägg. Jag hade idag tänkt skriva om en byggfirma i Sandviken vid namn Charlies Bygg & Allservice som för ett tag sedan hjälpte mig att bygga en altan på baksidan av vårt hus.

Sedan vi köpte huset har vi haft en uteplats på baksidan med sten som golv, nu efter några år kände jag och min fru att vi var sugna på att bygga en altan istället. Vi kände inte riktigt att vi kunde klara av jobbet själva och därför anlitade vi istället en byggfirma i Sanviken som kunde ta hand om arbetet. De fick information om hur stor vi ville att altanen skulle vara och sedan kunde de börja med bygget, det gick otroligt snabbt och smidigt. Från det att de påbörjade bygget av altanen hemma hos oss tog den bara några få dagar tills de var färdiga med allt, jag hade aldrig trott att det skulle gå så fort att bygga en altan. Iför sig hade det nog inte gått så fort om jag och min fru skulle försöka oss på den typen av bygge, därför är jag tacksam för att vi tog beslutet om att anlita denna byggfirma i Sandviken. Som ni kanske märkt är jag otroligt nöjd över deras jobb och resultatet de kom fram till, men utöver det var byggarbetarna även riktigt trevliga. De var sociala och man kunde prata med dem och ställa frågor angående bygget utan att känna sig i vägen, detta är stort eftersom jag tidigare mött andra företag som har riktigt otrevlig personal. Att vara trevliga och sociala vinner man långt på, och att de är dessutom är så duktiga på sitt arbete är så skönt att se.