Ett jättebra städföretag

Varmt välkommen ska ni vara hit till min blogg. Kan inte ni kommentera vad ni har gjort idag? Jag är väldigt nyfiken vad folk gör på helgerna eftersom jag inte brukar göra något speciellt. Jag ska idag förklara för er om när min mamma skulle flytta till en ny lägenhet och vi fick hjälp med flytt och städ i Luleå av Brighter Flyttstädning i Norr.

Jo, det var så att min mamma skulle flytta från en lägenhet utanför stan och in till centrum eftersom hon tycker att det blir mycket lättare att gå och handla då då hon är lite äldre. Hon sa även att hon kommer kunna bli mer självstädning eftersom hon kan gå till allt som mataffär och apotek till exempel. I alla fall fick vi hjälp med flytt och städ i Luleå av Brighter Flyttstädning i Norr då de flyttstädade hennes gamla lägenhet så att den skulle bli godkänd för uthyrning. Det tog inte jättelång tid att flytta alla hennes grejer eftersom jag har en lastbil som jag får låna från jobbet. Vi packade lastbilen full av alla möbler och grejer och vi behövde bara åka två gånger. När vi var klara med att tömma den gamla lägenheten så kom de och gjorde denna flytt och städ i Luleå så att lägenheten skulle bli fin. Mamma är inte den som smutsar ned i onödan, men det är alltid bra att göra en grundlig flyttstädning så att alla kan bli nöjda med resultatet. Allt blev klart och det blev jättefint och nu bor mamma mitt i stan och hon är hur nöjd som helst. Glöm inte att kommentera vad ni har gjort in helgen för jag är genuint nyfiken på detta. Ha det så bra.