KBT i Karlstad

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta brukar skriva om lite allt möjligt mellan himmel och jord! Här i mitt inlägg idag så hade jag tänkt mig att jag skulle ta och passa på att dela med mig av ett företag vid namn Wellbeeing för alla mina fina läsare som under den senaste tiden har hört av er hit till mig och undrat om jag kan rekommendera en samtalsterapeut här i Karlstad som kan erbjuda just kbt eller samtalsterapi för bland annat ångest.

Som många av er vet, då jag har varit oerhört öppen med det, så har jag ju lidit av grov ångest och det enda som jag verkligen kände faktiskt hjälpte mig med det var just att gå till Wellbeeing och få samtalsterapi. Jag tycker därför att ni utan tvekan ska ta och kika lite närmare på just Wellbeeing samt deras behandlingar ifall ni nu då befinner er i Karlstad eller någonstans i dess omnejd och känner att ni behöver hjälp med just då exempelvis ångest. Personligen så tycker jag verkligen att Wellbeeing är superduktiga när det kommer till det som de sysslar med och därför så kan jag varmt rekommendera mina egna läsare här idag att vända er till dem för att få den hjälp som ni känner att ni behöver och den hjälp som ni vill ha. Hur som helst så hoppas jag verkligen nu att denna information kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt för er och att ni även finner det som ni söker! Nu ska jag dock inte tjata på så himla mycket mer om detta, men däremot så tänkte jag faktiskt att jag skulle ta och passa på att slänga in en liten länk här någonstans så att ni kan klicka er vidare lite på egen hand och läsa på mer på Wellbeeing och deras egna sida.